2016-12-29 07:42:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Lazítson, pihenjen

Napi horoszkóp december 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó bolygója, a Mars a Halak jegyében áll. Ennek köszönhetően ma számtalan lehetőség várja, de hogy ebből melyik szól hosszú távra, azt még nem lehet megállapítani. Próbáljon meg nyitott maradni az új megoldásokra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha ön most az álláskeresők táborához tartozik, akkor minden erejét ebbe a tevékenységbe kellene fektetnie. Szorgalma egészen biztosan megtérül, és a jövő évet már új munkahelyen kezdheti. Ne adja fel akkor sem, ha egy lehetőség túlságosan nehéznek tűnik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Fontos lenne, hogy most ne csupán álmodozzon, hanem konkrét terveket szőjön, és álljon is elő ezekkel. Az ábrándozással nem megy semmire! Tegyen konkrét lépéseket, ez most a siker kulcsa. Akkor is, ha a magánéletével kapcsolatban szeretne változtatni valamin.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most olyan fordulatok vannak kilátásban, amelyek gyökeresen megváltoztatják az anyagi helyzetét, szerencsére pozitív irányba. Rátalál egy lehetőségre, amelyet a jövő év elején meg is tud majd valósítani.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha van ideje, nézegesse a továbbképzési lehetőségeket, mert sokat nyerhetne vele. Most van itt az ideje, hogy az újévre terveket készítsen. A baráti beszélgetések során is további ötletek merülhetnek fel önben, fogadja meg a többiek tanácsait!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Anyagi gondok okozhatnak fejtörést önnek, ám az ön esze gyorsan vág, most is hamar rájön a megoldásra. A párja családtagjai is támogatják az elképzeléseit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy ismerőse kérheti ki a tanácsát egy komoly ügyben. Csak akkor van joga beleszólni, ha valóban önzetlenül, minden hátsó gondolat nélkül tud tanácsot adni. Az este békés hangulatban telik, és még egy különleges recept kipróbálására is jut ideje.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem szabadna görcsösen ragaszkodnia semmihez sem, mert ezzel most veszélyezteti az anyagi biztonságát. A költekezésnek gátat kellene szabnia. Ha minden félretett pénzét elherdálja, akkor nagyon keservesen indul majd az újév…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Ön uralkodó bolygója, a Jupiter szemben áll az Uránusszal. Több lehetőséget is kínál ez a bolygó állás, de sok veszélyt is rejt magában. Egy biztos: be kell vetnie az erőtartalékait, ha tehetségét meg szeretné mutatni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy kicsit figyelmesebbnek kellene lennie, mert sokan az ön környezetében úgy érezhetik, hogy teljesen magának való lett, nem törődik a mások érzéseivel. Bár sok a dolga, azért néhány kedves szóra legyen ideje…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma szüksége lenne egy kis egyedüllétre, fárasztja már a sok vendég, a rokonlátogatás. Ha teheti, sétáljon egy nagyot valamelyik közeli parkban!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok nehéz feladattal végzett az elmúlt időszakban. Kicsit lazítson, pihenjen, mert nem lenne jó teljesen kimerülten kezdeni az Újévet.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: